jouw tweedehands boot bij boes yachting

Boot occasions

Bij Boes Yachting vind je naast de mooiste nieuwe sloepen en boten ook tal van interessante boot occasions. Dit zijn tweedehands boten die er al een ronde op hebben zitten, maar nog prima een extra ronde meekunnen. Wij pakken deze boten aan in onze werkplaats: de motor krijgt een grote onderhoudsbeurt, de boot wordt gepoetst en waar nodig zetten we de boot opnieuw in de antifouling. We kunnen onze boot occasions ook afwerken met allerlei interessante extra’s, of ze zelfs voorzien van een elektrische motor. Helemaal up-to-date en ingericht naar jouw wensen!

Bekijk alle occasions

Navigeer snel naar

Onze bootoccasions

Altijd een ruim aanbod boot occasions

Of je nu op zoek bent naar een tweedehands sloep, een gebruikte tender of een groter model boot: vaak hebben wij tussen ons aanbod tweedehands boten wel een mooi model voor je. Door onze contacten in de watersport en de particuliere markt weten we altijd de leukste tweedehands boten in te kopen tegen de scherpste prijzen. Daar profiteer je natuurlijk als klant ook van mee! Dankzij onze expertise kunnen we jouw boot bovendien tot in de puntjes voor je afwerken.

Vertel ons wat je zoekt

Zie je jouw ideale tweedehands boot niet direct binnen ons huidige aanbod boot occasions? Dan gaan we graag voor je op zoek binnen ons netwerk. Vertel ons wat je precies zoekt in jouw ideale boot, dan speuren wij hem graag voor je op. Vaak lukt dat al binnen korte tijd!

Neem contact op

Een vertrouwd adres voor jouw boot occasions

Veel mensen kiezen ervoor om hun tweedehands boot bij een particulier te kopen. Via Marktplaats, of een andere site voor tweedehands spullen. Vaak komen hier echter problemen van, omdat de motor bijvoorbeeld niet goed is onderhouden.

Als je een tweedehands boot bij ons koopt, dan krijgt hij altijd een grote onderhoudsbeurt, tenzij anders wordt vermeld. Dit houdt in dat we de impeller, staartolie, motorolie, oliefilter en het benzinefilter voor je vervangen. Ook smeren we de motor voor je door en reinigen we de carburateurs (indien aanwezig) ultrasoon. Na de onderhoudsbeurt zullen we altijd proefdraaien met je boot en stellen we hem op de juiste manier af.

De voordelen van een tweedehands boot kopen

Waarom zou je een tweedehands boot kopen, als je ook voor een splinternieuw model kunt gaan? Het grootste voordeel is natuurlijk dat boot occasions een stuk voordeliger in de aanschaf zijn dan nieuwe boten. Dat betekent dat je met een kleiner budget een boot kunt kopen, of wat geld vrijspeelt voor de afwerking van de boot, of handige extra’s als een trailer.

Als een boot een paar jaar gevaren heeft, weet je bovendien zeker dat de kinderziektes eruit zijn. En waar je bij nieuwe boten soms even moet wachten op de oplevering, is je tweedehands boot natuurlijk direct beschikbaar.

Waar let je op als je een tweedehands boot gaat kopen?

Als je voor het eerst een tweedehands boot gaat kopen, is het handig als er een ervaren expert met je meekijkt. Iemand met verstand van zaken, die vaker met dit bijltje gehakt heeft! Bij Boes Yachting werken uitsluitend medewerkers met een hart voor watersport, die uitstekend met je mee kunnen kijken naar de kwaliteit van de verschillende boot occasions. Zo weet je zeker dat je altijd een tweedehands boot van uitstekende kwaliteit koopt!

Wij luisteren goed naar jouw wensen en letten bij onze boot occasions goed op of ze aan jouw wensen voldoen. Dat is een zorg minder! Denk hierbij aan de volgende zaken.

Aanpassingen voor nog meer vaarplezier

Zie je een model tussen onze boot occasions dat met enige aanpassingen de potentie heeft om jouw droomvaartuig te worden? Laat het ons dan vooral weten! We kunnen al onze tweedehands boten namelijk perfect afstemmen op jouw voorkeuren. Een andere motor, een andere vloer; niets is te gek. Of laat je boot uitrusten met interessante extra’s!

Jouw tweedehands boot
kopen bij Boes Yachting

Boes Yachting is al jaren een vertrouwd adres voor het kopen van boot occasions. Onze passie voor watersport spreekt uit het brede aanbod tweedehands boten en uit de kwaliteit van deze modellen: wij vinden het belangrijk dat je onbezorgd op pad kunt met jouw boot occasion. Je kunt rekenen op de beste service: binnen 5 werkdagen kunnen wij elke boot occasion op elke gewenste locatie afleveren! En naast de mooiste tweedehands boten hebben we ook volop mogelijkheden om het vervoer, onderhoud en de stalling van je boot een stuk gemakkelijker maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Contact en advies

Wil je een tweedehands boot kopen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Niet helemaal zeker wat een geschikt model voor jou is? Binnen ons aanbod boot occasions hebben we altijd een model dat goed bij jouw wensen past. Je moet alleen even weten welke dat is!

Onze specialisten kunnen je dankzij hun ervaring in de in- en verkoop van tweedehands boten goed adviseren over passende modellen en handige extra’s. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op