eenvoudig vervoeren van jouw boot

Boottrailers

De natuurlijke omgeving van een boot is uiteraard het water. Maar als je jouw boot op een andere manier wilt vervoeren dan via het water, dan heb je toch echt een boottrailer nodig. Ze zorgen dat je jouw boot gemakkelijk en zonder beschadigingen van A naar B kunt vervoeren. Achter je eigen auto! Een boottrailer kopen doe je goed geïnformeerd en voordelig bij Boes Yachting: voor iedere boot of sloep hebben we een passende boottrailer. Tegen de scherpste prijzen! Naar wens kunnen we je trailer uitrusten met handige extra’s, zoals een centreerset, elektrische lier of loopplank.

Bekijk onze trailers

Navigeer snel naar

Onze trailers

Van het water naar de weg in een handomdraai

Onze boottrailers maken het gemakkelijk om je boot te vervoeren naar waar je maar wil. Je boot uit het water halen en mee de weg op nemen is iets wat enorm veel moeite kan kosten als je niet de juiste boottrailer voorhanden hebt. Onze boottrailers bieden je daarentegen een enorm vervoersgemak!

Andere wateren verkennen wordt zo enorm eenvoudig, maar ook je sloep of boot wegbrengen voor onderhoud of stalling wordt een fluitje van een cent. Door de aanschaf van een eigen trailer ben je niet langer afhankelijk van andere partijen, en weet je zeker dat je jezelf altijd kunt redden. Het enige wat je nodig hebt is een auto met trekhaak!

Boottrailers perfect afgestemd op jouw vaartuig

Niet elke boot past op elke willekeurige boottrailer. Daarom is het belangrijk dat je een trailer koopt die past bij het gewicht, de lengte en breedte van je boot. Ook is het belangrijk dat er voldoende steunen op je trailer zitten: zo voorkom je onnodige beschadigingen. Voor een jetski heb je andere boottrailers dan voor een grote sloep, en voor een tender heb je vaak een aparte trailer met een V-vorm nodig. Maar welke van onze boottrailers is het best geschikt voor jouw boot of vaartuig? Wij adviseren je er graag over.

Onze merken boottrailers

Bij Boes Yachting kies je uit boottrailers van uitsluitend topmerken. Wij weten hoe belangrijk veilig vervoer van je boot is, en bieden je daarom alleen maar merken aan die garant staan voor moeiteloos en goed verzorgd transport van vaartuigen. Voor welk merk je ook kiest, je kiest altijd voor kwaliteit!

We werken voornamelijk met trailers van het merk Marlin. Dit een trailer van Nederlands fabrikaat, en van uitstekende kwaliteit. Ze zijn te verkrijgen in vrijwel alle afmetingen, en hebben een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Een ander merk dat we aanbieden is Pega: dit is hét topmerk onder de boottrailers. Logischerwijs betaal je hier ook een hogere prijs voor.

uitgelicht

Marlin 750 kg trailer

De ideale boottrailer voor sloepen tot een gewicht van circa 550 kg! Deze gegalvaniseerde boottrailer heeft een framelengte van 5,4 meter bij een ingeschoven lichtbalk. Is deze uitgeschoven, dan is de lengte van het frame 6 meter. Standaard voorzien van drie kimrollen en twee kielrollen.

Neem contact op

uitgelicht

Marlin 1350 kg trailer

De ideale boottrailer voor sloepen tot een gewicht van circa 1050 kg! Deze gegalvaniseerde boottrailer heeft een framelengte van 5,80 meter met ingeschoven lichtbalk. Is deze uitgeschoven, dan bedraagt de lengte 6,40 meter. Standaard voorzien van drie kimrollen en twee in hoogte verstelbare steunpads. Ook verkrijgbaar met een uitsparing voor de bun, voor tenderboten.

Neem contact op

uitgelicht

Marlin 2700 kg trailer

De ideale boottrailer voor sloepen tot een gewicht van circa 2200 kg! De framelengte met ingeschoven lichtbalk bedraagt 7 meter en bij een uitgeschoven lichtbalk 8,20 meter. Geschikt voor boten tot een lengte van circa 8 meter. Deze trailer is standaard voorzien van vijf kielrolen en vier kimrollen. Uitbreiding mogelijk.

Neem contact op

Ook voor boottrailer onderdelen

Zijn er onderdelen kapot aan je huidige trailer? Of wil je graag een loopplank of centreerset toevoegen? Vraag dan eens naar onze verschillende boottrailer onderdelen. Voor alle soorten boottrailers hebben we handige toevoegingen, die het vervoer van jouw boot nog eenvoudiger maken. De juiste boottrailer onderdelen kunnen het leven met een boot nu eenmaal een stuk gemakkelijker maken! En ook als er een onderdeel mist of vervangen moet worden, kunnen we je vaak uit de brand helpen met nieuwe boottrailer onderdelen.

Vraag naar onze boottrailer onderdelen

Een boottrailer kopen met gezond verstand

Dankzij de expertise en ervaring die wij in huis hebben, wordt een boottrailer kopen bij Boes Yachting een zorgeloze ervaring. We nemen graag jouw situatie met je door en stemmen je boottrailer perfect af op de lengte, breedte en het gewicht van je vaartuig. En zorgen dat de verankering naadloos aansluit op je auto! Na aankoop nemen we het proces van laden en lossen van je nieuwe trailer graag tot in detail met je door, zodat je er zelfverzekerd mee op pad kunt. Dat is de unieke service van Boes Yachting!

Een boottrailer lenen voor stalling of onderhoud

Ligt jouw boot eigenlijk altijd in dezelfde wateren, en heb je alleen een trailer nodig als je jouw boot voor onderhoud of stalling uit het water moet halen? Dan is een boottrailer kopen voor jou misschien niet de moeite waard. Als je jouw onderhoud of stalling door Boes Yachting laat verzorgen, kun je bij ons kosteloos een trailer lenen. Ook dat valt onder onze uitgebreide service. Lees meer over ons onderhoud en stalling en leen de juiste boottrailer er gratis bij!

Contact en advies

Meer weten over de mogelijkheden van een boottrailer kopen bij Boes Yachting? We vertellen je er graag alles over! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies. Onze specialisten staan voor je klaar!

Neem contact met ons op