Uitsluitend topmerken

Buitenboordmotoren

Een boot is pas echt volmaakt als hij voorzien is van de juiste aandrijving. Omdat wij met meerdere merken buitenboordmotoren werken, kun je bij ons altijd de motor uitkiezen die het beste bij je past. Moeiteloos rondvaren op jouw favoriete wateren ligt binnen handbereik! Samen met jou selecteren we graag de buitenboordmotor die perfect bij jouw boot past en die uiteraard het benodigde vermogen geeft. Kies uit meerdere topmerken buitenboordmotoren en schaf jouw buitenboordmotor voordelig aan!

De stuwende kracht achter jouw boot

Alleen met de juiste buitenboordmotor kun je jouw sloep of boot besturen op de manier die jij wil. Er is veel om uit te kiezen, en daarom is het extra belangrijk dat je kiest voor de juiste aandrijving voor je boot. Alleen dan kun je echt genieten van al het moois dat het waterleven te bieden heeft! Een verkeerde keus kan leiden tot een moeilijk te besturen boot of een te lage snelheid. Laat je dus goed door ons informeren voordat je overgaat tot aanschaf!

De juiste buitenboordmotor kopen

Waar let je allemaal op als je een buitenboordmotor gaat kopen? Als specialist op het gebied van watersport kunnen we je uitstekend begeleiden in je zoektocht naar de ideale buitenboordmotor. En met ons uitgebreide assortiment buitenboordmotoren van topkwaliteit hebben we altijd een goede keuze voor je! De belangrijkste factoren om rekening mee te houden als je gaat kiezen tussen verschillende buitenboordmotoren.

Onze merken

Elektrische buitenboordmotoren

Nieuw in ons assortiment zijn de elektrische buitenboordmotoren. Een stuk stiller en milieuvriendelijker dan de gemiddelde benzinemotor! Hierdoor kun je nog meer genieten van de rust die het water te bieden heeft. En in natuurgebieden varen waar luidruchtige benzinemotoren geweerd worden!

Bij Boes Yachting bieden we voornamelijk elektrische buitenboordmotoren aan van het topmerk ePropulsion. Dit doen we omdat de prijs/kwaliteit-verhouding van dit merk simpelweg heel goed is. Naast de ePropulsion motoren kunnen we je ook elektrische buitenboordmotoren van Torqeedo aanbieden: dit is het absolute topmerk op het gebied van elektrische buitenboordmotoren, maar dit zie je ook weer terug in de prijs. Beide merken voorlopers op het gebied van elektrische motortechnieken. Ontdek ook de voordelen van elektrisch varen!

Meer informatie

Tweedehands buitenboordmotoren

Naast spiksplinternieuwe buitenboordmotoren is er in ons assortiment ook plaats voor tweedehands buitenboordmotoren. Uitstekende modellen, die al een ronde meegaan, maar na een onderhoudsbeurt bij ons in onze werkplaats prima nog een tweede leven kunnen krijgen. Door te kiezen voor tweedehands buitenboordmotoren bespaar je uiteraard op aanschafkosten. En omdat buitenboordmotoren vaak relatief weinig gebruikt worden (meestal nog geen 50 uur per vaarseizoen) zijn ze nog uitermate geschikt voor een tweede ronde! Eventueel is het ook mogelijk om garantie op onze tweedehands buitenboordmotoren bij te kopen.

Vraag naar de mogelijkheden

Een buitenboordmotor kopen bij dé watersportspecialist

Niet alleen voor buitenboordmotoren kun je bij Boes Yachting terecht: we hebben alles in huis om je helemaal thuis te laten voelen op jouw sloep of boot. Interessante extra’s, die het leven op het water net even wat aangenamer maken! Denk aan een buiskap, een biminitop of een zonnedek, of misschien toch een zwemtrap. Nagenoeg alles is mogelijk; wij maken jouw boot precies zoals jij dat graag wilt.

Alles om jouw boot compleet te maken

Niet alleen voor buitenboordmotoren kun je bij Boes Yachting terecht: we hebben alles in huis om je helemaal thuis te laten voelen op jouw sloep of boot. Interessante extra’s, die het leven op het water net even wat aangenamer maken! Denk aan een buiskap, een biminitop of een zonnedek, of misschien toch een zwemtrap. Nagenoeg alles is mogelijk; wij maken jouw boot precies zoals jij dat graag wilt.

Ook voor vervoer en onderhoud

Ben je op zoek naar een plek waar je jouw buitenboordmotor kunt stallen voor de winter, of langs kunt brengen voor regelmatig onderhoud? Ook dan ben je bij Boes Yachting aan het juiste adres! Wij weten precies hoe we met jouw motor om moeten gaan en onderhouden deze volgens de voorschriften van de fabriek. Informeer gerust naar onze mogelijkheden voor onderhoud en stalling!

Contact en advies

Heb je een vraag over één van onze buitenboordmotoren of wil je graag advies over welk type buitenboordmotor het beste bij jouw vaartuig past? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden elke vraag die je maar hebt, en begeleiden jou graag naar de juiste keuze!

Neem contact met ons op