Nieuw bij ons in het assortiment! De boatbuckle!

U kent het vast wel. Heerlijk een dag gevaren op het meer; Koelboxje mee 25 graden en genieten maar! Aan het eind van de middag moet de boot weer uit het water om naar huis te gaan. Het is druk bij de trailerhelling, Iedereen is moe, dus je wilt graag naar huis toe. Wanneer de boot op de trailer staat haal je de spanbanden uit de auto om de boot vast te zetten. Alles zit in de knoop en u het valt niet mee om de boot vast te zetten zonder wat te beschadigen. Wij hebben de oplossing! de Boatbuckle!

De Boat buckle is een vrij nieuw product wat het traileren een stuk aangenamer maakt. je kunt de boat buckle krijgen in diverse varianten.

-De eerste en meest ideale variant is een boat buckle die u bevestigd op de trailer. Als je de boot vast wilt zetten hoef je alleen nog maar de band uit de boat buckle te trekken aan de boot te bevestigen en twee keer te ratellen. Een kind kan de was doen! leverbaar in 110 cm voor 119,50 en in 110 cm van RVS voor 149,50. montageset inclusief 2 bouten en beugel kost 15,-

– De tweede variant is de boat buckle pro series kwik-lok. De kwik-lok is een variant die je bevestigd aan de haken of onder in de koker van de boottrailer. De andere kant van de boat buckle bevestig je aan een kikker of aan een oog achterop de boot. vervolgens is het een kweste van het omhalen van de boat buckle en de boot zit vast op de boottrailer. De gele pad zorgt er voor dat de ratel de boot niet beschadigd! leverbaar in 60 cm voor 34,95 en in 120 cm voor 42,50.

  • De derde variant die we je graag willen presenteren is de Boatbuckle heavy duty transom tie down. Deze boatbuckle kun je in tegenstelling tot de kwiklok meerdere keren ratellen waardoor je de boot vaster op de trailer kunt zetten. Ook bij deze boat buckle zit er weer een pad achter de ratel zodat de boot onmogelijk kan beschadigen. leverbaar in 120 cm voor 39,95 per paar.

Omdat wij zelf altijd veel verschillende soorten boten vervoeren zis de boat buckle voor ons een perfecte uitvoering. Door de boat buckle kunnen we veel sneller werken en weten we zeker dat de boot altijd goed en stevig op de trailer staat wat zorgt voor een veilig gevoel! Bent u enthousiast geworden over de boat buckle en bent u benieuwd welke boat buckle het beste bij uw combinatie past? Neem dan contact met ons op, via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *