Zorgen voor je boot of sloep

Onderhoud

Ook voor vakkundig onderhoud van je boot of sloep kun je bij Boes Yachting terecht. In onze loods zorgen we er graag voor dat je zorgeloos kilometers op het water kunt blijven maken, welk type boot je ook vaart. Of breng je buitenboordmotor langs voor onderhoud of reparatie! Tegen gunstige tarieven zorgen we dat jouw vaartuig als een zonnetje blijft lopen. En er fantastisch uit blijft zien! Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Het beste voor jouw boot of buitenboordmotor

Omdat wij jouw passie voor het leven op het water delen, weten we precies wat er nodig is om een boot of sloep te laten schitteren. En ook je buitenboordmotor houden we graag in topconditie! Regelmatige onderhoudsbeurten en een grondige schoonmaak zijn voorbeelden van investeringen in je vaartuig die de levensduur verlengen. Wij hebben bovendien de expertise in huis om elke soort onderhoud vakkundig uit te voeren!

Hulp bij iedere soort onderhoud

Aan welk soort onderhoud je ook zit te denken, wij hebben het vakmanschap en de middelen in huis om elke klus voor je te klaren. In onze loods hebben we alle tooling voorhanden om je boot de beste zorg te verlenen.

Chemisch reinigen onderwaterschip

Algen en andere aanslag kunnen de uitstraling van je boot flink aantasten. En niet alleen de uitstraling van je boot heeft eronder te lijden! Door het onderwaterschip iedere winter chemisch te laten reinigen, voorkom je dat de aanslag de watervaste buitenlaag van je boot aantast en geef je jouw boot automatisch een langere levensduur. Extra voordeel: je boot ziet er weer schitterend uit na deze reiniging!

Chemisch reinigen onderwaterschip
vanaf €150,-

Antifouling aanbrengen

Antifouling gaat de aangroei van alg op je boot tegen. Ook bescherm je hiermee je boot tegen osmose. De eerste keer antifouling aanbrengen vergt altijd wat meer aandacht omdat er meerdere lagen aangebracht moeten worden. Hierdoor is de eerste keer antifouling duurder dan het bijhouden. De prijs van de antifouling is afhankelijk van het oppervlakte dat behandeld moet worden.

Wij brengen de antifouling altijd pas aan na het eerste of tweede vaarseizoen. Dit omdat je dan de waterlijn op de boot goed kunt zien. We zetten de antifouling ongeveer 1 à 2 cm boven de waterlijn op. De prijs voor het aanbrengen van een eerste laag antifouling is 135 euro per strekkende meter. Is de boot al een keer in de antifouling gezet? Dan is het een kwestie van opschuren en twee nieuwe lagen antifouling aanbrengen. Hiervoor rekenen wij 95 euro per strekkende meter inclusief btw.

Eerste laag antifouling
€135,- per strekkende meter
Schuren en twee lagen antifouling
€95,- per strekkende meter

Onderhoud van je buitenboordmotor

Een reparatie of onderhoud aan je buitenboordmotor? Ook daar kun je natuurlijk voor bij ons terecht. Afhankelijk van de omvang van de onderhoudsbeurt kunnen we een prijs voor je berekenen. Maar gemiddeld genomen kun je rekening houden met de volgende tarieven:

20 uren beurt (na aanschaf)
€75,-
Onderhoudsbeurt 0 t/m 10 pk
€195,-
onderhoudsbeurt 10 t/m 20 pk
€250,-
onderhoudsbeurt 20 t/m 30 pk
€300,-

Altijd weten waar je aan toe bent

Bij Boes Yachting zijn we graag transparant over onze prijzen voor onderhoud en reparatie. We zullen nooit aan een bepaalde klus beginnen zonder eerst uitgebreid de mogelijkheden met je te bespreken, en je op de hoogte te stellen van de geraamde kosten. Mochten er onverwacht toch meerkosten zijn, dan brengen we je altijd van tevoren op de hoogte. En om aan te tonen dat we de juiste onderdelen vervangen hebben, geven we de oude onderdelen altijd aan je mee.

Advies en contact

Heb je jouw boot nog niet zo lang, en ben je benieuwd aan wat voor onderhoud je boot toe is? De specialisten van Boes Yachting staan voor je klaar! We denken graag met je mee over een onderhoudsplan voor jouw vaartuig of motor.

Neem contact met ons op