Ontdek de sloepen van Boes Yachting

Sloepen kopen met de beste service

De mooiste sloepen kopen van Nederland? Dat doe je bij Boes Yachting! Standaard hebben we een aantal prachtige modellen voor je op voorraad, waarmee een dagje op het water een heerlijk dagje uit wordt. Of je nu een nieuwe sloep wil kopen, of liever voor een tweedehands model gaat: bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek ons assortiment en onze uitgebreide service: binnen 5 werkdagen kun je al rondvaren in je eigen sloep. Bij ons wordt sloepen kopen een zorgeloze ervaring!

Bekijk alle sloepen

Navigeer snel naar

Onze meest verkochte sloepen

Sloepen kopen met kennis van zaken

Een sloep is een investering die je niet zomaar doet. Daar wil je een specialist bij in de arm nemen, die kennis van zaken heeft en zeker niet de hoofdprijs rekent voor jouw nieuwe sloep. Bij Boes Yachting zijn we trots dat we iedere klant de aandacht kunnen geven die hij of zij verdient: we luisteren goed naar je wensen en helpen je naar het juiste model, voor de juiste prijs. Dat is nog eens vertrouwd een sloep kopen!

Onze merken

Wij zorgen graag goed voor onze klanten. Daarom bieden wij onze sloepen aan voor topprijzen. Vaak zijn we de goedkoopste van het noorden. Ook verkopen wij onze sloepen vaak standaard, met veel opties. Bijna alle sloepen die wij verkopen worden standaard geleverd met een teakvloer. Onze sloepen zijn van goede kwaliteit en daarmee geniet je onbekommerd van al het moois dat het water je te bieden heeft.

Uit te voeren met vele extra’s

Onze sloepen perfect op maat afleveren is wat ons werk zo ontzettend mooi maakt. Graag zorgen we dat je nieuwe sloep helemaal afgestemd is op jouw gebruik! Voor een kleine meerprijs kunnen we vele handige extra’s aanbrengen op de sloep, waarmee het leven op het water nog net dat beetje aangenamer wordt. Daarbij kun je denken aan:

Tendersloepen

Wat is nu precies een tendersloep? Tendersloepen herken je aan het zwemplateau dat achterop de boot zit. Dit zwemplateau zorgt vaak voor een sportieve look en biedt uiteraard veel comfort bij het in en uit het water gaan. Ideaal als je graag een stukje gaat zwemmen!

Tendersloepen kunnen vaak uitgerust worden met een zwaardere motor, waardoor snel varen ook mogelijk is. Tendersloepen zijn de slankere, snellere tegenhanger van een traditionele sloep en kunnen iets meer vermogen aan. De boten zijn sterker gebouwd, waardoor deze meer vermogen aan kunnen. Natuurlijk kun je met deze boten ook uitstekend rustiger varen, met een kleinere motor.

Interesse in ons aanbod tendersloepen? Bij een sloep kopen is het altijd een goed idee om de ervaring die je voor ogen hebt, goed te bespreken met een specialist. Wij zullen je altijd eerlijk vertellen of een tendersloep voor jou de juiste keuze is!

Vraag naar onze tendersloepen

Gebruikte sloepen kopen

Wil je alle voordelen van een nieuwe sloep kopen, maar wel tegen een voordelige prijs? Bij Boes Yachting kun je ook terecht voor de mooiste tweedehands sloepen. Ze doen stuk voor stuk niet onder voor een nieuwe sloep: alle modellen worden grondig door ons geserviced en nagekeken, en kunnen naar wens voorzien worden van allerlei handige extra’s. Sloepen kopen op z’n voordeligst!

Bekijk onze boot occasions

Elektrische sloepen kopen

Dé trend in de watersport van dit moment: sloepen kopen met een elektrische aandrijving. Niet alleen heerlijk stil, het is ook nog eens goed voor het milieu! Je geniet meer van de rust van het water, en verstoort de natuurlijke flora en fauna ook nog eens minder. Elektrisch varen is helemaal van nu! Ontdek de mogelijkheden van elektrisch varen en vraag onze specialisten naar meer informatie.

Meer over elektrisch varen

Daarom kies je voor Boes Yachting

Waarom echte kenners uitsluitend sloepen kopen bij Boes Yachting? Daar zijn vele redenen voor. Allereerst delen we jouw passie voor het varen: al jaren specialiseren we ons in de in- en verkoop van sloepen en andere nieuwe en gebruikte boten. Daarom begrijpen we als geen ander wat een onbezorgd dagje varen nodig heeft.

Kom je bij ons een sloep kopen, dan kunnen we aan de hand van jouw wensen samen met jou de ideale boot samenstellen, met alle opties die het varen echt een genot maken. Aan de hand van onze ervaring kunnen we je uitstekend adviseren als je een sloep gaat kopen!

Ook voor vervoer en onderhoud

Als je een sloep gaat kopen, is het ook goed om na te denken over de randzaken: hoe ga je jouw sloep vervoeren, en hoe ga je om met stalling en onderhoud? Dit zijn allemaal zaken waar we bij Boes Yachting ook mee kunnen helpen. Bekijk ook eens onze trailers, en ontdek de mogelijkheden voor onderhoud en stalling. Wij ontzorgen je graag compleet bij het kopen van je sloep!

Meer weten?

Een sloep kopen doe je natuurlijk niet iedere dag. Daarom staan we voor je klaar als je meer informatie wilt! Over ons aanbod, over de in- en verkoop van boten of over andere mogelijkheden op het gebied van watersport. Sloepen kopen en verkopen is onze passie en die passie delen we graag met jou. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact met ons op