Veilig overwinteren

Winterstalling

Als de winter eraan komt, vaar je minder en wil je jouw boot of sloep misschien uit het water halen en onderbrengen op een vertrouwd adres. Een adres waar je vaartuig veilig kan overwinteren, en waar hij niet in weer en wind staat. Boes Yachting heeft dan dé oplossing voor jou! In onze overdekte stalling komt jouw boot, sloep of buitenboordmotor ongeschonden de winter door.

Onze bootstalling wordt beveiligd door 4 veiligheidscamera’s, waardoor we te allen tijde zicht op je boot hebben. Wel is het natuurlijk belangrijk dat je je boot verzekert tegen brand en diefstal. Interesse in onze bootstalling? Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Meer informatie

Halen en brengen

We hebben verschillende mogelijkheden om je vaartuig naar onze stalling te vervoeren. Natuurlijk kan je hem zelf brengen op je eigen trailer, maar er zijn ook verschillende manieren om wat je wil laten stallen, op te laten halen. Gratis, of tegen een kleine meerprijs!

gratis OPhalen mogelijk

Afhaalpunten Groningen en omgeving

Breng je jouw boot of sloep naar één van onze drie afhaalpunten in Groningen en omgeving, dan halen wij hem gratis voor je op en brengen we hem naar onze stalling. De prijs voor het afhalen is inbegrepen bij de tarieven voor stalling! Je kunt kiezen uit de volgende afhaalpunten.

Gratis trailer lenen

Ben je niet in het bezit van een trailer, maar wil je jouw boot of sloep wel graag zelf naar de stalling brengen? Ook dan hebben we de oplossing voor je. Leen dan gratis één van onze trailers om je vaartuig op te halen!

Ophalen tegen betaling

En moet je vaartuig helemaal ergens anders vandaan komen en heb je geen mogelijkheden om hem zelf te brengen? Dan kunnen wij je boot of sloep ook tegen betaling voor je ophalen. Informeer naar de mogelijkheden voor een exacte prijsopgave!

Tarieven stalling

De prijzen voor onze stalling berekenen we aan de hand van het aantal vierkante meters dat je boot of sloep inneemt. Standaard rekenen we een bedrag van € 45,- per vierkante meter. Je bepaalt zelf of je jouw boot inclusief of exclusief trailer wilt stallen: stal je hem compleet met trailer, dan bepalen we het totale oppervlak door te meten vanaf de voorkant van de trailer tot aan de achterkant.

Onderhoud en reparaties tijdens de winterstalling

De winterstalling is een ideale periode om periodiek onderhoud of reparaties aan je boot, sloep of buitenboordmotor uit te laten voeren. Dat regelen we ook graag voor je bij Boes Yachting! Of je nu een antifoulingsysteem wil laten aanbrengen, een 20 uren beurt wil inplannen of je boot wilt laten poetsen: dit kunnen we vakkundig voor je uitvoeren.

Wij raden je sowieso aan om je onderwaterschip altijd chemisch te laten reinigen voordat deze de winterstalling in gaat. Doe je dit niet, dan heeft dit invloed op de vaarsnelheid en het behoud van uw onderwaterschip.

Meer over onderhoud

Meer weten?

Meer weten over onze stallingsmogelijkheden, of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met één van onze specialisten. We vertellen je graag meer over onze mogelijkheden op het gebied van winterstalling en vervoer van en naar onze loods.

Neem contact met ons op